kerstpuzzel 2010 (deel 1)

Hallo Dorpsbewoners,

Ook dit jaar is er weer een kerstpuzzel, maar we doen het dit jaar een beetje anders dan voorgaande jaren. De puzzel bestaat namelijk uit meerdere delen die uiteindelijk de oplossing brengen.

Per foto wordt steeds een letter of cijfer gevraagd uit het betreffende adres wat bij de foto hoort.

Het is de bedoeling om het adres op te schrijven en de letters/cijfers te verzamelen. Met de gevonden letters/cijfers is een woord/getal te maken, wat het tweede deel van de oplossing vormt. Het woord heeft (natuurlijk) met kerst te maken. 

De gevonden adressen en uiteindelijk het gevonden woord kunnen opgestuurd worden naar [email protected]. (op een briefje schrijven en afgeven op Ecofeen 25 mag natuurlijk ook).

Noteer wel even je naam en adres er bij. Het zou zonde zijn als je alles goed hebt en vervolgens geen prijs kunt krijgen omdat we je naam niet weten. En de prijzen liegen er wederom niet om……..ze worden later bekent gemaakt.

We wensen jullie veel (puzzel)plezier toe

(oh ja dit is een vernieuwde versie van een eerder verschenen deel 1, de opdrachten zijn hetzelfde. Had op de verkeerde knop gedrukt zodoende werd de eerste versie gewist)

 

Geplaatst in: Evenementen

Geef een reactie