intiutief tekenen: ontdek jezelf op 2e avond

Intuitief tekenen

Afgelopen donderdagavond heeft de eerste van 2 “intuitief tekenen” avonden plaatsgevonden in Dunhoeke. Sommige deelnemers waren erg verbaasd dat er iets anders op papier kwam, dan dat men van te voren bedacht had. De terugkoppeling van Nienke was voor sommigen nog wat ongrijpbaar. Het was op zich een ontspannende avond en de deelnemers waren erg enthousiast.

Voor de 2e avond op woendsag 15 december zijn er nog 2 à 3 plaatsen beschikbaar. Meld je snel aan op cursus@bakkeveen.nl  of bel Korrie Luinenburg op 0516-542017.

Intuïtief tekenen! Wat houdt dat in?
Intuïtief tekenen is tekenen zonder opdracht, gewoon vanuit jouw innerlijk op gevoel, door middel van een mandala (tekenen in een cirkel.). Er zijn meerdere manieren om intuïtief te tekenen /schilderen. Op de avond zelf gaat Nienke hier meer uitleg over geven.

Wat kun je met intuïtief tekenen?
Je kunt kijken wat je blokkades of je sterke kanten zijn, of je goed in je vel zit. Je kunt ook werken met een vraag: “wat brengt de toekomst mij”. Het is een creatieve manier om meer over je zelf te weten te komen en inzicht krijgen in je leven, want je innerlijk weet vaak meer dan je denkt.

Aan het einde van de avond gaat Nienke de tekeningen uitleggen zodat je ook weet wat je gemaakt hebt. Tot ziens op één of beide avonden

Datum: Donderdag 9 en Woensdag 15 december
Tijd: 19.45 uur
Lokatie: SCW-Dunhoeke (bij zwembad)

Docent: Nienke de Vries
Opgave voor: z.s.m. (er zijn nog een paar plaatsen vrij)
Opgave en inlichtingen: Korrie Luinenburg, tel: 0516-542017
Email: cursus@bakkeveen.nl
Kosten €15,00

 

Geplaatst in: Sociaal Cultureel Werk (S C W)

Geef een reactie