Flinke uitbreiding conferentiehotel Nieuw Allardsoog

Het conferentiehotel Nieuw Allardsoog tussen Bakkeveen en Een-West is onlangs gestart met uitbreiding van het bedrijf. Het betreft nieuwbouw van 2 conferentiezalen, ontvangstruimte en restaurant van samen 350 m2. Op 1 november wordt de nieuwe accommodatie in gebruik genomen. Reden voor de uitbreiding is een regelmatig tekort aan zaalruimte op het complex en de behoefte om grotere gezelschappen te kunnen faciliteren.

‘Ondanks dat de conferentiemarkt op dit moment moeilijk is blijft de bezetting groeien’ aldus directeur Bert Zijlstra. ‘ Het herhalingsbezoek is erg hoog en steeds meer bedrijven en organisaties weten de rust en natuur rond deze unieke locatie te waarderen. Bovendien hebben we de laatste jaren voortdurend geïnvesteerd in verdere upgrading van de accommodaties en service, de prijzen niet verhoogd, en dat werpt nu zijn vruchten af.’

Het conferentiecentrum is vanaf 2002 gestaag gegroeid en telt straks 11 zalen voor cursussen , trainingen en bijeenkomsten voor groepen van 6 tot 180 personen. Daarnaast is er beschikking over 3 groepslodges met 35 hotelkamers, restaurants en outdoorvoorzieningen. Nieuw Allardsoog richt zich op bedrijven en organisaties in Noord Nederland die een externe bijeenkomst willen organiseren zoals een cursus, training of teambuilding. In het weekend en de vakantieperiodes worden de groepslodges aangeboden voor recreatieve groepsarrangementen.
 

Geplaatst in: 2010-gebeurtenissen

1 reactie op “Flinke uitbreiding conferentiehotel Nieuw Allardsoog

  1. piet zegt:

    Houdt ons op de hoogte!!!

Geef een reactie