Dader gezocht aanranding 10 jarig meisje

Overgenomen van www.dadergezocht.nl. Klik hier voor het originele bericht 
 

 Aanranding 10-jarig meisje Bakkeveen

De politie stelt een onderzoek in naar de aanranding van een 10-jarig meisje in Bakkeveen. Op vrijdag 8 oktober rond 17.00 uur speelde het meisjes samen met leeftijdgenootjes in de buurt van de Hervormde kerk aan de Tsjerkewal. Rond dat tijdstip stopte er een man in een rode auto. Hij vroeg aan de spelende kinderen of zij wisten waar de kerk was. De 10-jarige liep met de man mee om hem de kerk aan te wijzen. Het lukte de man om het meisje mee te lokken achter de kerk en eenmaal achter de kerk stopte hij zijn hand in haar broek en betastte haar. Het meisje wist los te komen en vluchtte naar huis.

Uit het politie onderzoek is het volgende signalement duidelijk geworden:

  • blanke man
  • kort stekelig grijs haar
  • leeftijd 25 – 30 jaar
  • gezet postuur met een buikje
  • rond gezicht
  • klein sikje
  • veel haar op de armen
  • tatoeage op linker bovenarm (afbeelding onbekend)
  • gekleed in een zwart T-shirt met korte mouwen, licht blauwe spijkerbroek
  • als schoenen droeg hij grove kistjes of laarzen. De broekspijpen had hij in de kistjes of laarzen.

De dader reed in een rode auto waarvan het merk en type onbekend zijn. De man heeft in Bakkeveen rondgereden, is langs de scholen en sporthal gekomen en is mogelijk ook bij het speelveldje achter de kerk, aan de Nije Buorren, geweest.

De politie wil graag in contact komen met mensen die deze man of zijn auto op vrijdag 8 oktober of eerder gezien hebben. Mocht u iemand aan de hand van het opgegeven signalement denken te (her) kennen, neem dan contact op met de politie.  

Uw tip
Heeft u informatie over bovenstaande zaak, neem dan contact op met de politie op het telefoonnummer 0900-8844. Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Wilt u toch liever anoniem blijven neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.
Wilt u liever contact met de Criminele Inlichtingen Eenheid, bel dan met tel 0592-452555

 

Geplaatst in: 2010-gebeurtenissen

Geef een reactie