Vele nieuwe oude foto’s geplaatst

In het foto-archief van de historische vereniging zijn de afgelopen dagen 83 nieuwe oude foto’s geplaatst. Sommige foto’s zullen ca 100 jaar oud zijn, terwijl andere foto’s 30 jaar geleden zijn genomen.

Je kunt bij elke foto een reactie plaatsen of op de link van de plaatser klikken en een email sturen. Deze email gaat dan naar Siebren Roelsma. Siebren is ook voor andere zaken die met de historische foto’s te maken hebben te bereiken op emailadres: historie@bakkeveen.nl . Dus niet alleen voor informatie maar ook voor nog meer historische foto’s kun je Siebren even een email sturen.

De geplaatste foto’s moeten nog beoordeeld worden: dat wil zeggen dat we moeten proberen zoveel mogleijk informatie aan de foto toe te voegen. De eerste bijeenkomst waarbij dat kan is dinsdagavond 13 oktober om 19:30 uur in Dunhoeke.

Klik hier voor het foto-archief. Je kunt er zo doorheen bladeren, de laatst geplaatste foto’s vind je eerst en je bladert dus terug.

Uitleg voor het vinden van specifieke foto’s vind je hier.

De komende maanden vind je op de openingspagina onder de poll een historische foto, waarvan we graag nadere informatie ontvangen.

 

 

 

Geplaatst in: Historie

Geef een reactie