Foto’s Ballonvaart: Bakkeveen – Weperpolder

Ballonvaart: Bakkeveen – Weperpolder 08-07-2010

Deze donderdagavond 2 ballonnen met in totaal 17 passagiers. Een week eerder, op donderdag, waren al 11 passagiers de lucht in gegaan. De in totaal 28 passagiers hebben dus dit jaar over 2 avonden verspreid de vaart uitgevoerd.

De beide ballonnen zijn ver uit elkaar geland. De ene ballon in Een en de ander in de Weperpolder. (tussen Oosterwolde en Veenhuizen). Hoe kan dat ? De wind op hoogte bleef uit Noordwestelijke richting waaien. Maar dichter bij de grond draaide de wind rond 21 uur naar het Noordoosten. Daardoor hebben de ballonnen een deel van een cirkel afgelegd.

Hieronder een foto-impressie.
 

De voorgaande jaren is er altijd een DVD gemaakt met foto’s die gemaakt zijn door passagiers en van mensen die aan de grond bleven. Nu is het weer de bedoeling om een DVD te maken van verschillende vaarten, zodat er een overzicht kan worden gemaakt van 2010. Deze foto’s kunnen op CD of DVD worden afgeleverd bij Jan van Dalen of Martijn van der Vaart.
 

Geplaatst in: Ballonvaarten

3 reacties op “Foto’s Ballonvaart: Bakkeveen – Weperpolder

 1. Dirry zegt:

  Mijn complimenten Martijn.

 2. Martijn zegt:

  @ Dirry bedankt voor je compliment, het was niet altijd even gemakkelijk om te fotograferen tegen het zonlicht in.

  @Naomi Hubers, laten we het wel een beetje netjes houden, qua taalgebruik!

 3. ingrid zegt:

  wat een schitterende foto’s

Geef een reactie