Ballonvaart donderdag 8 juli, laatste van 2010

Donderdag 8 juli
Donderdag 8 juli zullen er (ijs en weder dienende) 2 ballonnen opstijgen in de omgeving van Bakkeveen. Hiermee zullen 17 passagiers worden vervoerd naar “verre oorden”. Als het 8 juli doorgaat, dan is dat tevens de laatste ballonvaart vanuit Bakkeveen voor 2010. Wil je mee: spaar dan maar vast voor een ballonvaart in 2011.

Donderdag 1 juli
Woensdagmiddag 30 juni meldde de ballonvaarder dat er voor donderdagavond 1 juli 2 ballonnen beschikbaar zijn: 5 en 10 persoons. Het blijkt vanavond dat de aangemelde personen moeilijk telefonisch bereikbaar zijn om na te gaan of ze donderdagavond 1 juli mee kunnen. Van de lijst van 28 personen kunnen er 10 en 6 kunnen niet; de rest is vooralsnog niet bereikbaar. Het lijkt erop dat we donderdagavond met 1 ballon gaan.
Inderdaad we zijn met 1 ballon (11 personen) gegaan. Het was prachtig weer. Een beetje heiig, maar wel een hele belevenis. Opstijgen was vanaf het weiland van vakantiecentrum ’t Hout. Landing was 1 uur en 10 minuten later in het Bunnerveen tussen Langelo en Donderen. Foto impressie staat hieronder.

 

Hieronder staat oud nieuws.

Zaterdag 19 juni:
Zoals iedereen wel zal hebben zien aankomen: ballonvaart kan vanavond wederom niet doorgaan.

 

 

Zaterdag 19 juni: harde wind en neerslag. Ballonvaart gaat niet door. Dit is de 3e afgelasting op een rij.

 

Zondag 13 juni
Update: 20.00 uur De ballonvaart die voor vanavond (zondag 13 juni) staat gepland, gaat niet door, wegens slechte weersverwachting.

Zondag 6 juni: oorspronkelijke datum. Aanmeldingen: 26. Kan door de weinige wind niet doorgaan (we komen bijna Bakkeveen niet uit).

Door alle verschuivingen in de planning van de ballonnen is er ook weer ruimte om nog mee te varen ! Stuur even een email naar [email protected] als je nog mee wilt. 

Geplaatst in: Ballonvaarten

Geef een reactie