een 10km loper loopt de 4-daagse……..

Twee dagen van de avondvierdaagse in Bakkeveen zitten er alweer op. Het waren weer twee mooi afwisselende dagen. de eerste dag een beetje regenachtig maar het was niet nodig in de waterproof te gaan want dan was je binnen in de jas natter dan er buiten. Het was namelijk plakkerig warm tot aan het benauwde toe. Maar over het weer gaan we niet klagen want het is altijd beter dan wanneer het met bakken naar beneden komt.

Trouwens we hoeven nergens over te klagen want de organisatie heeft weer haar best gedaan alles op rolletjes te laten verlopen. HULDE

de tweede dag was droger maar ook wat benauwder. iets later op de avond kwam zelfs de zon er nog even door.

hier een impressie van vooral de omgeving waarin gelopen werd. Voor de groepen verwijs ik naar de andere reportages op de site te vinden zijn

 

Geplaatst in: Avondvierdaagse

1 reactie op “een 10km loper loopt de 4-daagse……..

  1. Jeen zegt:

    Hallo Jacob en Dieuwkje

    Bedankt voor het complimentje richting de organisatie. We doen ieder jaar ons best het een ieder zo goed en mooi mogelijk te maken En dit jaar met weer een hele groep nieuwe vrijwilligers erbij Hulde aan al onze vrijwilligers want zonder deze groep geen avond4daagse.

Geef een reactie