Sponsor dukaten feest Poiesz in het WTC expo te Leeuwarden

Vrijdag avond 16 april

Eindelijk was het dan  zover het grote jeugd sponsor actie feest van de Poiesz begon. Met 6 kinderen Maxime van de Bos, Natasja Muller, Janneke Veenstra, Anna Ekas, B`Elanna van Leeuwen en Celina Nuwold en als ouder dit keer Jan Nuwold gingen we naar het grote feest in het WTC Expo in Leeuwarden.  Hier kregen we net als andere jaren een zeer mooie avond aangeboden door Poiesz . Er kwamen drie artiesten (groepen) langs  wederom Chipz, Lisa, Amy &Shelly en als klapper op de vuurpijl Jan Smit hebben ons de hele avond vermaakt. Ook werd hier bekend gemaakt hoeveel geld je bij elkaar had gespaard. Het totaal bedrag wat wij bij elkaar hebben gespaard is 1102.00 euro een heel mooi bedrag we staan als tweed in Bakkeveen. We kunnen weer terug zien op een zeer geslaagde feest  avond in het WTC

Geplaatst in: Volleybal

2 reacties op “Sponsor dukaten feest Poiesz in het WTC expo te Leeuwarden

  1. rekenwonder zegt:

    Ík kan schijnbaar niet meer rekenen, ach ja het onderwijs van tegenwoordig……………………. 🙂

  2. Jacob zegt:

    net allinich rekenje is in keunst ek leze is dat……..

Geef een reactie