Sinterklaas bedankt Bakkeveen

Lieve mensen in Bakkeveen

Ik wil bij deze alle ondernemers en alle inwoners van Bakkeveen heel erg bedanken. Ik heb me dit jaar niet hoeven te ergeren aan de kerst versiering die soms al ver voor mijn verjaardag brand.  Ik vind dit heel erg mooi dat de ondernemers daar zo veel rekening mee houden en pas als ik weer op de stoomboot zit en weer richting Spanje vaar dan pas de kerst verlichting aan doet. Ook de bewoners wil ik bedanken ook daar zagen we dit jaar geen kerst versiering voor 6 dec hangen. Wij de Pieten en ik zien nu al weer uit om volgend jaar weer bij jullie in Bakkeveen te komen.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie gast vrijheid.

Groet Sinterklaas en al zijn zwarte Pieten

P.S Ik stuur deze brief naar meneer Jeen en gevraagd of hij hem wil plaatsen op jullie mooie site

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

Geef een reactie