Sinterklaas ontmoeten in de Slotplaats!

Op visite bij Sinterklaas in de Slotplaats!

 

Het zal velen van u waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat in de “serre” van de Slotplaats sinds kort een groot hemelbed met luxe, wijnrode draperieen is komen te staan. Wat zeg ik: de ruimte lijkt in feite zelfs ingericht te zijn als de complete slaapkamer van niemand minder dan Sinterklaas….

En dat is ook zo!

Het begint zo langzamerhand een kleine traditie te worden in Bakkeveen, want ook dit jaar gebruikt Sinterklaas de Slotplaats weer een paar weken als sfeervol logeeradres tijdens zijn bezoeken aan onze gemeente. Zoals vermeld heeft hij er zijn eigen slaapkamer, en ook zijn grote stoel staat al heerlijk bij de haard. Er gaan zelfs geruchten dat er pieten gesignaleerd zijn in het Sterrenbos….

Op aanstaande zondag 29 november, van 12.00 tot 14.00 uur, zijn alle kinderen uit Bakkeveen en verre omstreken (natuurlijk samen met hun ouders, grootouders, of begeleiders) weer van harte welkom om Sinterklaas persoonlijk te ontmoeten. Hij heeft dan alle tijd om even rustig met hen te praten, verlanglijstjes te bespreken, of een tekening in ontvangst te nemen (want daar heeft hij er dit jaar op de  een of andere manier nog maar weinig van gekregen…..).

Sint nodigt u bij deze van harte uit om aanstaande zondag bij hem op visite te komen. Hij vindt het “nu al leuk” (zoals hij zelf altijd zegt)!

 

 

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

Geef een reactie