Vacatures voor TSO

Ja! Ik word overblijfouder bij CBS Betrouwen

Op dinsdag 8 september jl. is er een bijeenkomst geweest over de situatie rond de tussenschoolse opvang (TSO). De opkomst was groot, geweldig! We hebben in deze bijeenkomst uiteengezet wat de opties zijn om de TSO structureel te kunnen blijven bieden. Er is flink gediscussieerd over de verschillende mogelijkheden en er zijn verschillende suggesties gedaan. Allemaal hartelijk bedankt voor uw betrokkenheid!

Concreet is besloten dat het bestuur de komende weken gaat onderzoeken of er toch nog vrijwilligers zijn die mee willen helpen bij de TSO. Mocht dit niets opleveren dan worden de offertes uitgewerkt en komen we met een voorstel voor professionele opvang.

Daarom ontvangt u hierbij een dringende oproep voor mensen die willen meehelpen om de TSO structureel vorm te geven.

Wat zoeken we?
We zoeken een aantal vrijwilligers die voor langere tijd één of twee dagen mee willen helpen bij de TSO. U kunt hierbij denken aan ouders maar ook aan grootouders of ouders van voormalige leerlingen.

Wat bieden we?
– Voor elke dag dat u meehelpt, ontvangt u een vrijwilligersvergoeding.
– Een cursus gericht op tussenschoolse opvang.
– Een groep leuke overblijfkinderen.

Denkt u: Ja! Ik word overblijfouder. Òf weet u iemand in uw omgeving die dit leuk vindt, neem dan voor 2 oktober a.s. contact op met Janka de Haan voor meer informatie (0516-541463.)

 

Het bestuur van CBS Betrouwen
 

Geplaatst in: Vacatures

Geef een reactie