Uitstapje vrijwilligers van het T.I.P.

Woensdag 16 september hadden we weer ons jaarlijks terugkerend uitje. We gaan dit jaar richting Gaasterland. Onze eerste bestemming is Lemmer daar drinken we koffie met oranjekoek erbij. Daar vandaan gaan we richting het stoomgemaal Woudagemaal hier hebben we een rondleiding gehad wat zeer indrukwekkend was. Toen zijn we richting Workun gereden en daar tussen de middag een broodje gegeten. Daarna het Jopie Huisman museum bekeken toen nog even lekker wat door Workum wandelen en toen stond het volgende punt alweer op  het proramma. Bolsward was de derde en laatste plaats die we vandaag aan deden. Hier hadden we ook even tijd om door Bolsward te wandelen en daarna heerlijk gegeten bij het Weeshuis. We hebben een hele mooie dag gehad met mooi weer. Tom, Romke, Alie en Marijke heel erg bedankt voor het organiseren van deze mooie dag.

 

Geplaatst in: TIP-Bakkeveen

7 reacties op “Uitstapje vrijwilligers van het T.I.P.

 1. Tom zegt:

  Een goed overzicht wat we die dag met z’n allen hebben gedaan. Mooie foto’s

 2. Huub zegt:

  Wat een leuke foto’s,Jeen,we hadden inderdaad een hele gezellige dag.

 3. Dirry zegt:

  Volgens mij kan Jeen daar in de westhoek van Friesland direkt bij het VVV aan de slag! Een mooie tip voor een dagje uit …..

 4. Nieuwsgierig Aagje zegt:

  Wie verteld mij wat T.I.P. inhoud en wat de vrijwilligers zoal doen?

 5. Johan zegt:

  T.I.P. staat voor Toeristisch Informatie Punt. Een soort VVV-kantoor en te vinden bij de Slotpleats. Da’s een deel van het antwoord op de vraag van Nieuwsgierig Aagje.

 6. Jeen zegt:

  En het andere deel van de vraag van nieuwsgierig Aagje ik zou zeggen kom een keer kijken in het V.V.V. kantoor dan kun je zien wat we daar doen aan vrijwilligers werk. Tevens iedereen is daar natuurlijk welkom om een keer binnen te lopen

 7. Romke zegt:

  Vanmorgen tijdens het werkoverleg kon ik namens de reiscommissie
  meedelen dat wij het erg leuk vinden dat de deelnemers het reisje
  zo leuk vonden. En deze foto’s zorgen voor extra napret. Bedankt!

Geef een reactie