ballon vaart 23 augustus

Zondag 23 augustus kon eindelijk de derde groep van het evenement van 27 juni de lucht in. Na dat het al 2 keer was afgezegd in verband met het weer.De tocht die begon op een weiland van de familie van dalen net buiten Bakkeveen aan de Mandewijk en de wind bracht ons naar Broeksterwoude – Roodkerk.  de passagiers Germ, Erwin, Marc, Jelmer , en ikzelf hebben erg genoten van het mooie uitzicht.

Geplaatst in: Evenementen

3 reacties op “ballon vaart 23 augustus

  1. sako zegt:

    mooie reportage goeie foto s

  2. Jan van Dalen zegt:

    Jeen, mooie foto’s van Bakkeveen uit de lucht. Jullie zijn toch nog precies op de goede positie over Bakkeveen gevaren. Ik moet het filmpje nog even kopieren, komt hopelijk dit weekend. Ruilen tegen alle Bakkeveen-foto’s op origineel formaat?

Geef een reactie