Open dag agrarisch erfgoed: dorsen

Open dag Agrarisch Erfgoed

In het kader van het 25 jaar bestaan van de AFRON ( Agrarisch Friesland Oud en Nieuw) worden er in 2009 diverse activiteiten georganiseerd bij haar leden.

Op zaterdag 12 september tussen 10.00 en 17.00 uur zal er worden gedorst met een oude Borga dorsmachine van de dhr J. Kleefstra uit Wijnjewoude. Ook zullen er nog oude tractoren en stationaire motoren te zien zijn.

Het evenement is op het terrein bij de Stripe tussen Bakkeveen en Wijnjewoude, waar ook het Pinksterfeest wordt gehouden. De toegang is vrij. Meer informatie op www.afron.nl of bij Frits Bosma 06-41589570
 

Geplaatst in: Actief Doen

1 reactie op “Open dag agrarisch erfgoed: dorsen

  1. Romke zegt:

    Buorman Kleefstra: Ik haw it op de kalinder set. Oan ’t sjen!

Geef een reactie