Monsterlijke stuntshow in Bakkeveen


Monster-trucks denderen met nieuwe stunts Bakkeveen binnen!!!

Op 7 augustus komt het team van de STUNT MOVIE PRODUCTION naar Bakkeveen met hun live-show vol stunts die u normaal alleen op het witte doek ziet of op uw televisiescherm. Het team zal alles uit de kast halen om het publiek te vermaken met hun show vol piepende remmen, slippende auto’s, vuurstunts en de kolossale, alles verpletterende Monstertrucks!

Stuntshow
Het belooft een bloedstollend spektakel te worden met salto’s draaiende auto’s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maken en dwars door vuur voorbij stuiven. Naast snelheid zien we ook pure behendigheid. Zo zal Gino met een auto op twee wielen rijden alsof het niks is. Ook worden er levensgevaarlijke stunts uitgevoerd met voertuigen welke dwars door de ‘wall of fire’ voorbij ‘vlammen’. Het team is dus allround en is dan ook werkzaam voor films en televisieseries. Nu kan het publiek de stunts live aanschouwen in een 90 minuten durende show.

Monster-trucks
Alles verpletterend, vijf ton zwaar en reusachtig zijn de Monster Trucks. Met hun twee meter hoge wielen en 1400 pk, verpletteren de kolossale gevaartes normale auto’s alsof het speelgoedauto’s zijn. De Madfruit maakt metershoge sprongen bovenop de reeds verpulverde auto’s.

Levensgevaarlijk
Ondanks veel training en calculaties zijn de stunts levensgevaarlijk. Teamleider Gino Winter kan de breuken en kneuzingen die hij in zijn 30-jarige loopbaan heeft opgelopen al niet meer tellen.

Stuntfamilie
Gino Winter is de leider van het gezelschap. Hij trad als vierjarige al op met zijn motorfietsje in de Helldriver Show van zijn opa Fredy Winter. Zoon Peter (14) is nu al een ware stuntman. De groep bestaat dan ook vooral uit familie versterkt door een aantal gast stuntmannen.

Locaties, data en tijden
Vrijdag 7 augustus 2009 op het parkeerterrein aan de Mjûmster Wei te Bakkeveen om 20.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa welke vanaf 60 minuten voor aanvang geopend is. Toegangsprijzen zijn tussen de 12 en 17 Euro.

Korting
Op vertoon van bijgaande bon (zelf afdrukken) krijg je 2 euro korting op de entreeprijs. Klik hier voor de kortingsbon

Kijk ook op www.stuntmovieproduction.com
 

Geplaatst in: 2009-gebeurtenissen

Geef een reactie