Doktersassistente Dientje verlaat na 16 jaar Bakkeveen.

Vandaag dinsdag 11 augustus 2009,
is het de laatste werkdag van doktersassistente Dientje Walinga uit Ureterp in de praktijk van de Bakkeveenster huisartsen Brouwers & Friezema.
Na 16 jaar verlaat Dientje haar vertrouwde stek Bakkeveen, waar ze eerst jarenlang doktersassistente van dokter Vermeulen was.
Dientje vond het de hoogste tijd voor een nieuwe uitdaging worden en ze is (officieel  per 1 augustus) een dienstverband aangegaan met de huisartsenpraktijk van dokter Reekers in Oosterwolde.
Omdat het echter momenteel erg druk in de Bakkeveenster huisartsenpraktijk is (mede vanwege de vele vakantiegangers), is Dientje hier wat langer gebleven.
Maar vanaf einde middag valt definitief het doek in Bakkeveen en dan gaat ze vier dagen per week in Oosterwolde van start, waar ze meerdere zelfstandige taken krijgt. Zoals bijvoorbeeld een spreekuur draaien voor o.a. diabetes-patiënten en een spreekuur in een zorginstelling.
Prettige bijkomstigheid van haar nieuwe baan is, dat ze ’s middags om 3 uur vrij is en dan zelf haar kinderen na schooltijd kan opvangen.

Van deze gelegenheid wil Dientje gebruik maken om alle inwoners van Bakkeveen en omgeving, die ze in de huisartsenpraktijk heeft leren kennen, voor de toekomst veel gezondheid toe te wensen. En verder laat ze weten, dat ze al die jaren in Bakkeveen als heel prettig en gezellig heeft ervaren.

Ik denk dat ik namens heel veel patiënten kan spreken, als ik zeg dat we hier in Bakkeveen in Dientje een symphatieke en behulpzame doktersassistente verliezen en dat we haar vertrouwde gezicht zullen missen!
Dientje heel, heel hartelijk bedankt en alle goeds toegewenst!

Geplaatst in: Opmerkelijk

5 reacties op “Doktersassistente Dientje verlaat na 16 jaar Bakkeveen.

 1. Annie Wijnalda zegt:

  Dientje,heel veel succes met je nieuwe baan.En bedankt voor vele jaren van ,hulp,advies en een vriendelijk woord.

 2. Tiny Groustra zegt:

  Dientje, heel hartelijk bedankt voor je geduld, rust en adviezen!
  Je was altijd een heel vriendelijke assistente. Veel geluk op je nieuwe werkplek!

 3. Aukje Haan zegt:

  Hoi Dientje, ook ik wil je via deze weg heel veel succes in je nieuwe baan wensen. Het is jammer dat je weggaat, het is zo vertrouwd om even advies aan jou te vragen.

  Groeten: Henk, Aukje, Simon, Peter & Erwin

 4. Ytsen, Anke, David en Jona zegt:

  Dientje, gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging! Wat heerlijk voor je!
  Helaas moeten wij jou nu missen. Bedankt voor je doortastendheid, rust en vriendelijkheid. Je bent een super doktersassistente!
  Hartelijke groet!

 5. ## zegt:

  Bedankt voor je hulp. M’n wratten kwamen nooit meer terug na het stippen!

Geef een reactie