Braderie en bijna brandende Dodo

Een felicitatie voor de organisatie van de Braderie en van het DoDo-festival, want ze hebben weer een goede afspraak gemaakt met Piet Paulusma, tot groot genoegen van de vele toegestroomde bezoekers, waarbij deze keer zeer veel kinderen. Maar dat was dan ook de bedoeling van de organisatie van het Festival. Ook de braderie stond in  het teken van kinderfeest zoals u in de foto’s kunt zien. De Opening van het Dodo Festival kwam bijna te vervallen, vanwege de beginnende brand in het voormalige Jodel Lowina. Brandweer en politie kwamen in sneltreinvaart het tereein op, met redelijk groot materieel. Het publiek stroomde toe en kwam er later achter dat het om een openingsstunt ging van het Dodo-festival dat vanmiddag begonnen is en vanavond en morgen verder gaat. Onze TIM nam de microfoon ter hand en dankte de brandweer en politie uitvoerig, waarna het festival kon beginnen voor de kleintjes. Tot in de kleine uurtjes kunnen de groteren terecht, vanadaag en morgen. Bakkeveen staat  op zijn kop deze dagen, mooi toch?

Geplaatst in: Dodo Festival

12 reacties op “Braderie en bijna brandende Dodo

 1. Organisatie Dodo Festival zegt:

  Wij hebben er van genoten!

 2. Anoniem zegt:

  Het was een supper feest!

 3. jan noordman zegt:

  voelde me weer 20 toen de band van Folkert Black Sabbet (vast niet goed geschreven) op ons liet neerdalen!!!!

 4. Gerrit & Klasien zegt:

  Wij hebben weer een super dag beleefd in Bakkeveen, de organisatie heeft geweldig werk verricht met een heel leuk festival, zoveel mensen op de been met prachtig weer en geweldige artiesten, het was tot heel laat beregezellig.
  En vanochtend geen hoofdpijn, bedankt!!

 5. Barry zegt:

  Fantastisch feest, en met de diverse muziekgenres zat er ongetwijfeld voor een ieder wel wat bij! Volgend jaar weer???

 6. Kirsten zegt:

  Vond het een zeer geslaagd feestje! erg leuk. Heb ontzettend veel plezier gehad.. en DJ Andre mag vaker gaan draaien!

 7. Folkert zegt:

  Dat was “Paranoid” van “Black Sabbath” Jan.

  Ook wij, Henky P en de 3 Kwartiers, hebben genoten!

 8. sharona zegt:

  ik was ook bij dodo fetsifal ik vond tim dausema leuk

 9. Klaas zegt:

  Ook ik heb me prima vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar!
  Wel een verbeterpuntje voor de volgende keer:
  Mag het geluid dan een flink stuk zachter? Ik had na afloop en de volgende dag piepende oren.
  Ook ’s middags vond ik het volume voor de vele kinderoren onverantwoord hoog.

 10. sako renske danielle en lisanne zegt:

  volgend jaar weer natuurlijk we hebben er van genoten

 11. onbekend zegt:

  denk volgende keer eens aan locale bedrijven die ook een steentje bij kunnen dragen in dit gebeuren
  kijk eens op de site bakkeveen er zijn er genoeg

 12. Johan zegt:

  Het geluid zachter? Volgende keer niet te dicht bij de geluidsboxen staan. Dat scheelt enorm. Of watjes in de oren. Of een muts met oorkleppen. Nee, pump up the volume! Bakkeveen has the right beat! Vele muziekstijlen. Hierdoor zit er altijd iets van je gading bij. Of niet 😉 Wat mij betreft: We Want More! En Folkert heeft gelijk.

Geef een reactie