avond-4-daagse: impressie van een individuele loper

Het zijn weer 4 mooie wandelavonden geweest. Op dat ene buitje op de donderdag (de moeite niet  waard om de “waterproof” aan te doen) na hebben we alleen maar goed wandelweer gehad en dat door de mooie omgeving van Bakkeveen. Niet alleen heide en bos maar ook weilanden en graspaden.

Naast de traditionele (prachtige) reportages van de groepen nu ook eens een reportage van één van de individuele (in de volksmond “losse”) lopers. Er zijn helaas in Bakkeveen nooit veel losse lopers (dit jaar maar een 25-tal, of waren er meer die later starten dan de mij bekende 25) maar des-al-wel-te-plus lopen zij ook ieder jaar weer met heel veel plezier de gevarieerde routes. Omdat deze losse lopers voor de grote groepen uit lopen kunnen zij met volle tuigen genieten van al het natuurschoon rondom Bakkeveen. 

Niet alle foto’s die gemaakt zijn zijn gelukt; dus de betreffende personen die denken “hé, ik ben toch ook op de foto gezet?” niet getreurt volgend jaar is er weer een avond-4-daagse in Bakkeveen.

tot volgend jaar

Geplaatst in: Avondvierdaagse

2 reacties op “avond-4-daagse: impressie van een individuele loper

  1. Huub zegt:

    Je hebt weer mooie foto’s gemaakt Jacob,er waren dit jaar meer “losse” lopers
    dan andere jaren,ongeveer 53.

  2. Jan van Dalen zegt:

    Jacob, mooie reportage van het landschap en de kopgroep van de avond-4-daagse. Mijn foto’s bevinden zich steeds in de drukte van de grote groepen. De fotoreportage van de zaterdag zal pas maandagavond gepubliceerd worden. Heb heel veel via email binnengekregen: lastig om een selectie te maken.

    Filmpje van de intocht is klaar. Inzoverre: de lange versie van 13 minuten. Er moet nog een korte versie gemaakt worden voor Youtube van ongeveer 4 minuten. Zou nog wel een paar dagen kunnen duren.

Geef een reactie