Avond-4-daagse 2009: impressie 3e avond (vrijdag)

Deze 3e avond (vrijdag 12 juni 2009) geen spanning m.b.t. het weer en eventueel glibberige routes.

Vanavond gaan de routes van de 5 en 10 km naar het gebied ten zuidwesten van Bakkeveen. Eersteen stukje langs de vaart en vervolgens via de Nije Feansterwei door de weilanden. Alweer eenstukje schouwpad (ook mooi gemaaid door Staatsbosbeheer). Hier splitsende routes zich. De 5 km gaat via weiland de achterzijde van camping Ikeleane (www.ikeleane.nl) op. Over de camping, de eiken laan (met traktatie) naar het fietspad Wijnjewoude-Bakkeveen. Daarna nog ruim een kilometer doro de bossen van de slotplaats en dan doemt plotseling de bebouwing op: nieuwbouwwijk De Singels en tevens eindpunt voor vanavond.

De 10 km maakt een extra lus over de Duurswouderheide om aan de 10,5 km van deze avond te komen.

Hieronder een foto-impressie.

Geplaatst in: Avondvierdaagse

1 reactie op “Avond-4-daagse 2009: impressie 3e avond (vrijdag)

  1. baukje brink zegt:

    nou Corien, neem nog maar een bekertje ranja. Je staat er mooi op. Trouwens de rest van de familie ook op de eerste dagen.

Geef een reactie