Laatste Nieuws World Servants Bakkeveen

Beste Dorpsgenoten,


Hier weer wat nieuws van World Servants vanuit Bakkeveen.
Ten eerste willen wij u zeer verheugd mededelen dat wij het geld (in totaal €11375,-) inmiddels bij elkaar hebben!! Hier zijn wij echt superblij mee. Iedereen heel erg bedankt voor alle steun, zowel financieel als geestelijk. Na maanden van hard werken kunnen we eindelijk weer even op adem komen, voordat we op 4 augustus vertrekken richting Jamaica.
Dat wij het geld bij elkaar hebben, betekent echter niet dat wij geen klusjes meer voor u willen doen. Wij zijn nog steeds bereikbaar via het nummer 0625023636 voor klusjes. Zo halen wij wat extra geld binnen voor bijvoorbeeld de inrichting van de te bouwen school en andere praktische zaken.
 

Ook staan wij 23 mei en 6 juni op de vlooienmarkt in Bakkeveen. Hier gaan wij dan allemaal mooie spullen verkopen voor aantrekkelijke prijzen. Mocht u nog spullen kwijt willen, dan moeten wij helaas melden dat wij inmiddels meer dan genoeg hebben. Mocht u echter nog mooie spullen voor een zeer aantrekkelijke prijs op de kop willen tikken? Kom dan op 23 mei of 6 juni naar de vlooienmarkt!


Zoals al eerder is vermeld, vertrekken wij op 4 augustus. Zoals het nu lijkt worden wij om 5 uur     ’s ochtends verwacht op Schiphol om te vertrekken richting Londen. Daar moeten we vervolgens 6 uur wachten en daarna vliegen wij rechtstreeks naar Jamaica. Dit is het plan zoals het nu lijkt. Het definitieve plan kan afwijken. Wij hopen u hiermee weer genoeg op de hoogte te hebben gebracht.
Graag tot ziens op de vlooienmarkt!

Groetjes World Servants Bakkeveen.
Pascal Schut,
Mendelt Tillema,
Tecla Flapper
Aisha Pascucci
en Chantal van de Wolfshaar

 

Geplaatst in: World Servants

1 reactie op “Laatste Nieuws World Servants Bakkeveen

  1. Kitty zegt:

    Wat geweldig dat het weer gelukt is hè?
    Hopelijk hebben jullie straks zelfs nog wat extra’s voor de school. Ik wens jullie een goede, leerzame reis.
    Bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander; succes!

Geef een reactie