Bouw appartementen complex

Oproep bijeenkomst in gemeentehuis 19 mei 2009

Beste inwoners van Bakkeveen,

Het is al weer even geleden dat we bij u aan de deur zijn geweest om een handtekening te zetten tegen de bouw van het appartementencomplex.
Het aantal handtekeningen is overweldigend en we hebben nu van B&W de gelegenheid gekregen om op dinsdag 19 mei 2009 om 19.15u de handtekeningen aan te bieden aan B&W en gemeenteraad in de hal van het gemeentehuis. Deze bijeenkomst vindt plaats voorafgaand aan een vergadering van de cie. Romte, waarin de bouw van het complex ook op de agenda staat naar aanleiding van vragen van FNP en Opsterlanders.
Waarschijnlijk maken we ook gebruik van het inspreekrecht waardoor de politieke partijen ook vragen aan ons kunnen stellen.
Het zou heel fijn zijn als veel Bakkeveensters mee zouden gaan om duidelijk te maken hoe belangrijk deze zaak voor ons allen is.
 

Voor mee rijden kun je contact opnemen via tel. 0516-541446 of [email protected]
 

Namens de actiegroep
 

Emy Hoogenboom
 

Geplaatst in: 2009-gebeurtenissen

2 reacties op “Bouw appartementen complex

  1. Henk zegt:

    Hoogbouw is,ook al is het maar 3 woonlagen, funest voor het aangezicht van de Brink. Het kan alleen een project ontwikkelaar of een naar winst strevende corporatie zijn die niets om het historische aangezicht geven, dit te willen realiseren. Ik zou zeggen probeer het eens in Ureterp

  2. Freek zegt:

    Ik heb al eens eerder dezelfde vraag gesteld, misschien dat men nu het item weer wat bovenaan staat wel ideeen krijgt: wat is een alternatieve oplossing?
    Dus, wat wil men dan wel zien? Dit lijkt mij een behoorlijke misser in de handtekeningenactie, juist door hier van te voren een idee bij te creeeren was er al een “overweldigend” aantal mensen geweest die voor het bedachte alternatief zou zijn.

Geef een reactie