Paashaas bezoekt Buurtvereniging Ecofeen

Paashaas bezoekt Buurtvereniging Ecofeen

In de vroege ochtend van zaterdag 11 april was de Paashaas al druk in de weer. Hij was deze morgen extra vroeg opgestaan om de paaseieren te verstoppen in het bos bij het Ecofeen.

Rond een uur of tien verzamelden kinderen en kleinkinderen zich op de parkeerplaatsen aan het begin van de straat. Ook vaders, moeders, opa’s en oma’s waren meegekomen. Al snel kwam ook de Paashaas, die zich voor vandaag extra uitgedost had.
Hand aan hand vertrok de meute naar het bos.

Aangekomen bij de dikke boom, vertelde de Paashaas een mooi verhaal. Toch konden de kinderen bijna niet wachten met het zoeken naar de paaseieren. Al rennend werd er gezocht naar de paaseieren. Een heuse speurtocht. De Paashaas had zo’n 180 eieren verstopt, die bijna allemaal werden gevonden. Grote, middelgrote en kleine eieren werden in de mand gedaan, die de Paashaas bij zich had.

Na een klein uur was iedereen weer terug op het Ecofeen. Terwijl de kinderen limonade dronken, verdeelde de Paashaas de gevonden eieren over de bakjes.
Tot slot had de Paashaas nog een laatste verrassing, namelijk een kleurplaat.

Wij danken de Paashaas voor zijn inzet en zeggen graag tot volgend jaar!
 

Geplaatst in: Ecofeen

2 reacties op “Paashaas bezoekt Buurtvereniging Ecofeen

  1. Anneke Dijk zegt:

    Wat in gesellige buurtferieniging der yn Bakkefean, Ecofeen.
    En foaral dy peaskehazze! Is dy ek yn te hieren???
    Groetenis ut Oerterp

  2. Ingrid. zegt:

    Jawol, do/jimme mei use peaskehazze wol in kear fan ûs brûke. Mar dit is wol een hiele goeie hazze en die mat wol een bulte jild opbringe 🙂

Geef een reactie