Koninginnedag 2009: impressie

Prachtig weer op deze 30e april 2009. De kindervrijmarkt werd dan ook weer een groot succes. Weer meer stands waar kinderen (en ook ouders) speelgoed en andere waren in andere handen probeerden te laten overgaan. Er waren deze markt ook veel niet-Bakkeveensters aanwezig (waarschijnlijk van de campings). Er werd mede daardoro goede handel gemeld.

En ach, als niet alles verkocht is: over 2 dagen op zaterdag 2 mei is er weer een vlooienmarkt. Daar kun je alles kwijt en zal ook veel worden aangeboden wat vandaag is gekocht en achteraf toch niet zo beviel.

Hieronder een foto-impressie.

 

Geplaatst in: Koningsdag

2 reacties op “Koninginnedag 2009: impressie

  1. anne zegt:

    leuke koninginnedag was gezellig

  2. tosca zegt:

    wauw wat een feest hé, ik heb bij het luchtkussen gekeeken en het was helemaal vol!!(niet dat ik er zelf bij wou!:)) het was vedder heel gezelig

Geef een reactie