Noordenveld

Nieuwe lente nieuw geluid!.
Op de fantastisch mooie eerste lentedag van het jaar 2008, organiseerde de Nordic Walking Vereniging de Friese Wouden een wandeltocht in en rondom de dreven van het wonderschone Roden. Ruim zeventig Nordic Walkers hadden zich aangemeld, en de eersten vertrokken om ongeveer 10.00 uur, nadat ze van Alie een warming up ondergaan hadden. De route van 15 km was het eerst aan de beurt, waarna de 10 km volgde, en er was één deelnemer voor de 5 km. De paden waren in het algemeen zacht, maar er was genoeg afwisseling met de klinkers en keitjes in het Drentse land. Geen onvertogen woord van de deelnemers nadat ze zich hadden afgemeld, alleen maar “mooie tocht, mooie omgeving en super weer”. Na het vaste kopje koffie na afloop ging iedereen huiswaards en stortte men zich in het weekend. Als de volgende tocht (4 april Ameland, hoort zegt het voort…..) hetzelfde enthousiasme teweeg brengt, dan alvast een gelukwens voor de organisatie op Ameland.

Onderstaand enkele foto’s die op de dag genomen zijn. Alle foto’s kunt bekijken  door de volgende link aan te klikken:

http://fotoalbum.dds.nl/sumo/noordenveld/1 .Door op de foto’s te klikken kunt u ze in groter formaat aanschouwen. Is dat niet groot genoeg voor u, of wilt u een foto per email toegestuurd krijgen, meld dat dan in een email gericht aan [email protected]“>[email protected]“>[email protected] met vermelding van het nummer van de foto.

 

Geplaatst in: Nordic Walking

Geef een reactie