Buurtvereniging Ecofeen krijgt rondleiding bij Us Heit

Buurtvereniging Ecofeen krijgt rondleiding bij Us Heit in Bolsward

Op zaterdag 24 januari jl. heeft buurtvereniging Ecofeen een rondleiding gekregen bij Bierbrouwerij Us Heit in Bolsward. Met auto’s werd rond 11.00 uur vertrokken richting Bolsward. Daar aangekomen, werden we hartelijk ontvangen in het proeflokaal (foto zie onder). De friese Bierbrouwerij is een klein familiebedrijf, die o.a. 8 verschillende speciaalbieren brouwt. Tijdens de rondleiding werd tekst en uitleg gegeven over de onstaansgeschiedenis van het bier en brouwproces. Het brouwen gebeurt nog geheel handmatig, gedurende 1 week per maand. Deze Bierbrouwerij kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid en zijn unieke producten. Na de rondleiding mochten we het bier ook proeven, waarna we rond 14.00 uur weer naar huis gingen. ’t Was weer een leuke en leerzame dag samen!

Geplaatst in: Ecofeen

Geef een reactie