Stuntshow woensdag in Bakkeveen

Monsterlijke stuntshow komt voor de eerste keer naar Bakkeveen

Het team van de Stunt Movie Production komt naar Bakkeveen met hun live stuntshow en monstertruckspektakel.
Op 8 oktober 2008 om 19.00 uur geven zij een spectaculair optreden op het PARKEERTERREIN aan de Mjumsterwei.

Stuntshow
Het belooft een bloedstollend spektakel te worden met salto’s draaiende auto?s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maken en dwars door vuur voorbij stuiven. Naast snelheid zien we ook pure behendigheid. Zo zal Gino met een auto op twee wielen rijden alsof het niks is. Ook worden er levensgevaarlijke stunts uitgevoerd met voertuigen welke dwars door de ‘wall of fire’ voorbij ‘vlammen’. Het team is dus allround en is dan ook werkzaam voor films en televisieseries. Zo werkte men het team mee aan diverse James Bondfilms en series als Tatort en Cobra. Nu kan het publiek de stunts live aanschouwen in een 90 minuten durende show.

Monster-trucks
Alles verpletterend, acht ton zwaar en reusachtig zijn de Monster Trucks. Met hun twee meter hoge wielen en 1400 pk, verpletteren de kolossale gevaartes normale auto?s alsof het speelgoedauto?s zijn. De Powerbox maakt metershoge sprongen bovenop de reeds verpulverde auto’s.

Levensgevaarlijk
Ondanks veel training en calculaties zijn de stunts levensgevaarlijk. Onlangs is Peter Winter tijdens opnames voor een filmproductie zwaar gewond geraakt aan zijn been en teamleider Gino Winter kan de breuken en kneuzingen die hij in zijn 30-jarige loopbaan heeft opgelopen al niet meer tellen.

Stuntfamilie
Gino Winter is de leider van het gezelschap. Hij trad als vierjarige al op met zijn motorfietsje in de Helldriver Show van zijn opa Fredy Winter. Zoon Peter (12) is nu al een ware stuntman. De groep bestaat dan ook vooral uit familie versterkt door een aantal gast stuntmannen.

Woensdagavond 8 oktober parkeerterreinen Mjumsterwei van 19 – 20:30 uur.

Geplaatst in: 2008-gebeurtenissen

Geef een reactie