Wetterskip wil gesprek over onderhoud van Bakkeveense vaart

Opgelet! Opgelet! Wetterskip Fryslân heeft vandaag laten weten op zeer korte termijn een gesprek te willen voeren met Vereniging Plaatselijk Belang Bakkeveen, naar aanleiding van de brief van twee weken geleden over de Bakkeveense vaart.

Kort samengevat, onze brief gaat over:

  • (jonge) overbegroeiing op de walkanten
  • de ondiepte/waterplanten
  • stankoverlast bij de sluis, vooral in de zomer

Toegevoegde klachten/opmerkingen:

  • waterkwaliteit
  • wettelijke aansprakelijkheid
  • waterpeil voor en achter de sluis

OPROEP:
Meldt het bestuur van Plaatselijk Belang z.s.m. uw bevindingen omtrent de Bakkeveense vaart. Bij voorkeur feitelijke gegevens/ervaringen. Telefoonnummers van de bestuursleden zijn te vinden in het Klupblad. Of klik boven dit nieuwsbericht voor het versturen van een webreactie.

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

Geef een reactie