Jaarlijks overleg Plaatselijk Belang met de gemeente

De datum voor dit overleg is een aantal keren verschoven, maar a.s. maandag (22 september) is het zover: het gesprek met B&W over Bakkeveen. De volgende onderwerpen gaan wij bespreken met de gemeentelijke bestuurders:

– Dúnsânn

– herinrichting Mjumsterwei/Tsjerkewâl

– herinrichting van de Brink

– WMO steunpunt

– dorpsvisie Bakkeveen

– gemeentenota over recreatie

– bouwplannen projectontwikkelaars

– handhaving verkeer in de 30 km-zone

– onderhoud bushokje op de Brink

– 1 miljoen euro voor Bakkeveen

– jeugdbeleid in Bakkeveen

Na dit gesprek zullen wij u berichten over de geboekte resultaten. Uiteraard komt er ook een verslag hierover in het Klupblad te staan. Wilt u iets kwijt aan de gemeente? Geeft dit door aan één van de bestuursleden van Plaatselijk Belang. Telefoonnummers zijn te vinden in het Klupblad.

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

Geef een reactie