2e dag paalzitten

Onder welhaast ideale weersomstandigheden hebben vijf dames hun actie afgerond door 24 uur op een paal en stoel te blijven zitten voor het goede doel. Het benodigde bedrag is ruimschoots gehaald, zodat de actie geslaagd genoemd mag worden, mede dank zij de vijf paalzittende dames. Hedenmiddag werd er een veiling gehouden, waarbij de aangeboden zaken grif van de hand gingen tegen prijzen die er niet om liegen, een doorslaand succes dus. Vanmorgen werd er een ochtendgymnastiek gehouden, de opkomst was matig, waarschijnlijk door tijdstip van 09.00 uur op de zaterdagochtend. Wie anders dan Annemarie Bongers heeft weer een workshop gehouden voor Nordic Walking, en verdween na een opwarmronde al snel in het grote bos achter de Slotplaats. Pet en Jet vermaakten de jongste jeugd (en ouders) als slot van deze 24 uur, en deden dat op een toepasselijke wijze. Wat geen succes geworden is, zijn de bij behorende foto’s, die door een falend geheugen van de camera (op één na) verloren gingen. Op de welgeslaagde foto zijn twee vermoeide gezichten te zien, waarvan de linker een geweldige beurt gemaakt heeft als veilingmeester van de geveilde goederen. Zowel de organisatie, als de grote vijf, kunnen met trots terugkijken op een geslaagde 24 uur paalzitten.

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie