Volleybalrecreanten winnen prijs Opsterlandcup.

Donderdag 10 april werd in Gorredijk voor de 41e keer het Opsterland cup volleybaltoernooi gehouden. Bakkeveen deed met 2 recreantenteams mee. Bakkeveen 1 had helaas zijn dag niet. Met 1 punt eindigde het in de poule op de laatste plaats.

Heel wat beter verging het Bakkeveen 2 met gastspeler Albert. Nadat de eerste partij nog werd verloren, volgden 4 winstpartijen op rij. Toch kwam de mededeling dat het team in zijn poule kampioen geworden was, als een verrassing.

Bestuurslid Jan van Dalen werd door Oene Roelsma direct uit zijn bed gebeld om hem te laten delen in de feestvreugde.

Nadat de eerste prijs, een schaal borrelhapjes, was verorberd, werd in De Brink nog even gezellig nagepraat.

Sybrand Bosma

Geplaatst in: Volleybal

Geef een reactie