Tennis: openingstoernooi gaat niet door !

Vertraging

Het weer speelt ons parten. De tennisbanen zijn door de slechte weersomstandigheden van de laatste weken nog niet helemaal speelklaar. Dat betekent dat het openingstoernooi op zondag 30 maart NIET door kan gaan. Ook de Toss-avond van maandag 31 maart vervalt.

De lessen beginnen WEL op woensdag 2 en donderdag 3 april. De lessers hebben inmiddels hun lesschema ontvangen. In enkele groepen is nog plaats voor de snelle beslissers.

Maak kennis met tennis

Afgelopen winter hebben kinderen van groep 3 t/m 8 van “Betrouwen” en de kinderen van groep 3 t/m 6 van de “Oanrin” allemaal een school-tennisdiploma gehaald!

Als je het leuk vond om te doen en je wilt het wel eens ECHT proberen op de tennisbaan kun jij je opgeven. Je mag dan de 1e keer dat je traint kijken of je het leuk vindt. Dus een PROEFLES !

Wel is het handig dat je je zo snel mogelijk opgeeft bij Judith Schaepman (541804) of bij Willie vd Meulen (542132). De jeugdlessen zijn op woensdag- en donderdagmiddag. Snel aanmelden om teleurstellingen te voorkomen (de groepen zouden wel eens vol kunnen zijn).

Probeer het gewoon en GEEF JE OP!

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie