Ledenvergadering Nordic Walking vereniging op 15 maart

Eerste ledenvergadering van Nordic Walking Vereniging De Friese Wouden

Nordic Walking Verening de Friese Wouden houdt op zaterdag 15 maart 2008 haar eerste ledenvergadering van 10.30 – 11.30 uur in de Slotplaats, Foarwurkerwei 3 te Bakkeveen. Om 12.00 uur starten de wandeltochten over 6, 9 en 14 km door het prachtige natuurgebied van Bakkeveen.
De kosten voor de wandeling zijn € 5 p.p. voor niet-leden. Leden hebben een korting van € 1 p.p. Wilt u zich aanmelden voor deze wandeltocht, belt u dan tot en met 6 maart 2008 naar 0516-542022 (tussen 09.00 – 12.00 uur) of stuur een e-mail naar [email protected].

De Nordic Walking Vereniging De Friese Wouden is medio vorig jaar opgericht door een aantal enthousiaste Nordic Walkers, die zich inzetten voor deze uiterst gezonde en gezellige tak van de wandelsport. Het is de bedoeling dat er regelmatig wandeltochten worden uitgezet in schitterende natuurgebieden in het noorden van Nederland met afstanden die voor veel liefhebbers van Nordic Walking boeiend zijn. De wandelaar, die pas een Nordic Walking cursus achter de rug heeft en het geleerde in praktijk wil brengen, komt aan bod. Maar ook de meer getrainde Nordic Walker, die op zoek is naar een stevige uitdaging, komt aan zijn trekken. Wilt u op uw gemak 5 kilometer of liever een fors stuk lopen, het kan allemaal. Het bestuur van de nieuwe vereniging wil graag meer leden en zij staat open voor ideeën en plannen van die leden.
Het is de bedoeling dat de vereniging zorgt voor opfriscursussen door INWA-instructeurs. Er zal voortdurend aandacht zijn voor het verbeteren van de techniek en de lichamelijke conditie. De routes, die door de vereniging worden georganiseerd, worden begeleid van het begin, na een gedegen warming-up, tot het eind. U kunt niet verdwalen, overal staan de routes duidelijk aangegeven. De ervaring leert, dat het gewoon leuk is om met andere wandelaars zo’n mooie tocht in de natuur te lopen. U wisselt ervaringen uit, u maakt nieuwe kennissen en u bent ook nog eens lekker buiten bezig.
Voor meer informatie kunt u op de site www.nwvdefriesewouden.nl of op zaterdag 15 maart bij het bestuur terecht.

Geplaatst in: Nordic Walking

Geef een reactie