Fam. Toes nieuwe eigenaar vakantiecentrum ’t Hout

Zaterdag 1 maart 2008 was de officiele kenninsmaking met de nieuwe eigenaar van vakantiecentrum ’t Hout: fam. Toes.
Arjen, Teuny en de kinderen Manuel, Nathan, Elianne en Delilah konden vanaf 2 uur bij de ingang van Flippies Pretpaleis vele handen van de gasten schudden. De gasten waren campinggasten, (recreatie)-ondernemers en andere betrokkenen en familie.

Fam. Doorten heeft na 18 jaar uitbouw en uitbreiding van ’t Hout het vakantiecentrum begin februari aan fam. Toes verkocht. De Doortens gaan in Drenthe een nieuwe uitdaging aan.

Arjen en Teuny zaten al een jaar zonder camping. De verkoop van de camping op de Veluwe verliep begin 2007 veel sneller dan normaal mag worden verwacht. De camping werd verkocht omdat het werk te routinematig werd. Dus in 2007 op zoek naar een andere camping. De zoektocht eindigde in het noorden van het land. Arjen komt van oorsprong uit Groningen (Winsum); Gronings dialect is dus geen probleem. Fries verstaan gaat goed, maar “praten klinkt soms wat vreemd”.

Vooralsnog verandert er niets op de camping. “Eerst een seizoen de kat uit de boom kijken”. Het personeelsbestand blijft hetzelfde. Ook Pet en Jet blijven de kinderen vermaken in en om het Pretpaleis. Wel wordt dit jaar al nagedacht over de invulling van de uitbreiding van de camping op de 5 hectare nog braakliggend weiland.

Hieronder een impressie van het kennismakingsprogramma.

Kijk ook op www.thout.nl

Geplaatst in: 't Hout

Geef een reactie