Geslaagde actie met BJORN BORG in Poeisz-supermarkt

Vanaf 11 uur was tennisser “Bjorn Borg” in de Poiesz-supermarkt in Bakkeveen aanwezig om handtekeningen aan fans van de jaren 70 en 80 uit te delen. Het leek erop dat sinds die periode de tijd voor hem stil is blijven staan.

Doel was om de bezoekers van de supermarkt te verleiden de dukaten (van de Poiesz jeugdsportactie) in de koker van de tennis vereniging Bakkeveen te deponeren.

Onder de aankondiging van het Bjorn Borg-gebeuren staat de fotoreportage die zaterdagmorgen 15 februari is gemaakt.

De aankondiging:

Tennisvereniging vereniging DUNDELLE is er zelf helemaal door overdonderd!

Al een tijd lang heeft bestuurslid Willy van der Meulen regelmatig de zaakwaarnemer van oud-tennisser BJORN BORG benaderd met een verzoek om naar Bakkeveen te komen en wat absoluut voor onmogelijk werd gehouden, gaat toch gebeuren:

BJORN BORG KOMT OP ZATERDAG 16 FEBRUARI a.s. NAAR BAKKEVEEN!!!!

De tennisgrootheid uit de jaren zeventig/tachtig heeft toegezegd de jeugdaktie van de tennisvereniging persoonlijk te willen ondersteunen. Om een ieder in de gelegenheid te stellen foto’s te maken en handtekeningen te vragen, neemt de (in alle haast opgerichte) ontvangstcommissie BJORN mee naar het parkeerterrein voor de Poiesz-supermarkt:

VANAF 11.00 UUR DEELT BJORN BORG HANDTEKENINGEN UIT

Ongetwijfeld zal BJORN veel publiek naar Bakkeveen trekken. Het bestuur van tennisvereniging DUNDELLE verzoekt iedereen om zich rustig te gedragen. Het is een hele eer dat zo’n grote sportheld ons dorp wil bezoeken en het bestuur hoopt dan ook dat de inwoners van Bakkeveen BJORN BORG op een waardige wijze verwelkomen.

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie