Bakkeveen anno 2007 weer feestelijk verlicht?!

Het is U vast en zeker al opgevallen: sinds dit weekend brandt weer gezellig de feestverlichting in ons dorp. Het aanbrengen, installeren en weer opruimen van deze verlichting wordt elk jaar door een grote groep vrijwilligers verzorgd.

Dankzij de jaarlijkse collecte van de Oudejaarscommissie en mede dankzij een groep sponsors, kan de feestverlichting ook dit jaar weer betaald worden.
De sponsors zijn:

Bloemen-en cadeauwinkel De Wylde Roas te Bakkeveen, Hoveniersbedrijf Zuidema te Waskemeer, Acti-Food te Oosterwolde, Wiebe Bart Veenstra ?computers te Bakkeveen, Partycentrum Dúndelle te Bakkeveen, Café De Brink te Bakkeveen, Restaurant Jodel Lowina te Bakkeveen, Camping ?De Ikeleane? te Bakkeveen, Rijwielhandel Meinsma tussen Bakkeveen en Wijnjewoude, Bakkerij van der Molen te Bakkeveen en Wijnjewoude, Camping De Wâldsang te Bakkeveen, A.J.M. Holleboom – belastingadviseur te Bakkeveen, Snackbar “De Kolk” te Bakkeveen, Camping “t Hout” te Bakkeveen, Stuiver-Eieren te Bakkeveen en Bolhuis Tweewielers te Bakkeveen.

Geplaatst in: Jaarwisseling

Geef een reactie