World Servants vertellen ….. (3)

Hallo,

We kwamen aan in Las Maravillas, na een lange reis achter de rug te hebben, met een grootse ontvangst van de lokale bevolking. Het eerste weekend hebben we daar rond gekeken in het dorpje en zijn we met “bolle”, een Ecuadoriaan, door de jungle geweest.

Dit was gelijk een leuke kennismaking tussen de bevolking en onze World Servants groep.

Toen we aan de bouw wilden beginnen, waren er eigenlijk een paar kleine tegenslagen.

Ze hadden de hele bouwtekening veranderd en de afspraak was dat ze de gehele fundering zouden leggen, dit was helaas niet gebeurd. Alleen waren de gaten gegraven en de bewapening was gelegd. Maar we hebben als groep niet getreuzeld en zijn keihard aan de slag gegaan. Hierdoor hebben we een paar dagen achterstand op gelopen.

Ik zat samen met nog meer lieden in het Beton-schep-team, die dag in dag uit aan het beton scheppen waren wanneer dat moest gebeuren. Dat was een zwaar maar gezellig karwei. Daarbij heb ik een paar mensen uit de groep goed leren kennen, dat is altijd leuk meegenomen. We hebben helaas het gebouw niet af kunnen maken, maar we zijn toch redelijk ver gekomen.

Ik heb er van genoten, groeten

Folkert Veenstra

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie