Uit de kleren voor extra meters in de duinen

Zaterdagmiddag 22 september was het erg druk op de zandvlakte. Meer dan 200 “roeiers” van Nereus uit Amsterdam waren er neergestreken om hun jaarlijkse uitje een meer sportief tintje mee te geven.

De groep overnachtte van vrijdagmiddag tot zondagmiddag op kampeerboerderij the Loryann ( www.loryann.nl ) in Bakkeveen. Op de kampeerboerderij lag de nadruk meer op het innemen en hier op de zandvlakte meer op de krachtsinspanning, aldus 1 van de deelnemers.

Naast de meer traditionele activiteiten als touwtrekken, voetbal met handicap en “groepstikketje” was er ook een nieuw onderdeel: het maken van een zo lang mogelijk touw van kleding. 4 groepen moesten tegen elkaar strijden. Hieronder een korte impressie.

Geplaatst in: 2007-gebeurtenissen

Geef een reactie