Jaarlijkse bbq van NAS

Op 8 September j.l. heeft de buurtvereniging N.A.S haar jaarlijkse BBQ weer mogen beleven, dankzij een aktieve buurtvereniging en wederom enthousiaste vrijwilligers !

De jeugd ging vooraf midgetgolfen bij Dúndelle, geholpen door plotseling opstekend mooi weer. In de tussentijd werd de BBQ gereedgemaakt, waarna de kinderen daarna alvast konden voorproeven en goedkeuren !

Het werd een zeer geslaagde avond, wat voor sommige resulteerde in een erg vroege ochtend. Zij moesten de boel weer netjes opruimen, wat geen straf is, want de traditie is een kleine herhaling van de vorige avond voor de vrijwilligers op de zondagmiddag!

Met dank aan Carla en Inez, die samen met mij de foto’s voor het nageslacht hebben vast gelegd!

Michel Toth.

Geplaatst in: NAS

Geef een reactie