Vlooienmarkt 5 november 2005

Vlooienmarkt van zaterdag 5 november 2005

Een recordmarkt voor november: 114 standhouders. Vanaf 1999 (toen begonnen we voor het eerst met een novembermarkt) waren er nog nooit zoveel standhouders. Maar laten we eerlijk zijn: het weer werkte mee. Niet zo mooi als de dagen ervoor, maar het kon er voor een november zaterdag best mee door. Temperaturen tot 15 graden in de zon. Pas na 11 uur kwam de bewolking opzetten; het bleef droog. Klein nadeel was de straffe wind; op sommige plaatsen op de markt hadden de standhouders en publiek daar wat last van.

Ook het parkeerweiland kon gebruikt worden. Een groot deel van het perceel is in gebruik geweest; dit is ook boven verwachting. Na afloop konden alle standhouders de traditionele kop snert halen in eetcafé “De Dwaler”.

Volgende markt: de reguliere 1e zaterdag vd maand markt op 1 april 2006 (tot 13 uur).

Hieronder enkele foto’s van de markt van zaterdag 5 november 2005

Geplaatst in: vlooienmarkt_2005, Vlooienmarkten

Geef een reactie