De volleybalvereniging 30e verjaardag.

23 september 2005:
Op maandag 13 januari 1975 is onze vereniging opgericht. De volleybalvereniging is voortgekomen uit de op dat moment “slapende” gymnastiek vereniging Kwiek. De eerste volleybalteams die meededen aan de Opsterland Cup kregen ook namen mee als Kwiek-1, Kwiek-2 etc. . Een van de hoofdredenen om een echte vereniging op te richten was de verwachte bouw va neen gymzaal; door een vereniging te vormen vond men zich sterker staan tegenover de gemeente v.w.b. eisen aan de zaal om er volleybal te kunnen spelen.

De viering van de 30e verjaardag komt wel ruim een half jaar na de bewuste datum, maar de feestvreugde was er vrijdagavond 23 september in en rond Dúndelle op het bescheiden feestje niet minder om.

Van 17 tot 19 uur waren de jongsten welkom (tot aan de jeugdteams). Voor hen was er buiten gedurende bijna anderhalf uur levend ganzenbord. Daarna eten. De junioren en senioren verzamelden zich iets na 19 uur en voor hen was de senioren versie van levend ganzenbord weggelegd met daarna buffet en muziek. Hieronder een korte impressie.
De organisatie van deze middag/avond was in handen van Korrie de Groot, Bianca Jongsma, Martha Melles en Trienke Melles.

 

foto’s:

Geplaatst in: Volleybal

Geef een reactie