Vlooienmarkt 4 oktober 2003

Oktober vlooienmarkt zaterdag 4 oktober 2003

De weersverwachting meldt bar en boos weer: harde wind, veel buien met hagel en mogelijk onweer. Temperaturen maximaal 13 graden en tijdens buien ver beneden de 10 graden. Deze zaterdagochtend zal het begin van de herfst inluiden.

En zaterdagochtend blijkt het na een natte nacht droog te zijn. De klinkers en het asfalt van de terreinen rondom het doolhof zijn alweer droog. Om half 7 zijn een tiental standhouders aanwezig. Nog niets uitgepakt natuurlijk, want het zou slecht weer gaan worden.

Het is droog en er staat ook vrijwel geen wind. De laatste standhouders komen tegen 8 uur binnen. Het zijn er dan 72 in totaal. En rond dit tijdstip komt ook de zon op.

Er komt een heel klein buitje rond half 10. Daarna wordt het bewolkt, maar nog steeds droog. Om half 11 eventjes een stevige bui. Dat doet veel bezoekers vertrekken en ook enkele standhouders houden het dan voor gezien.

Maar om half 12 schijnt de zon weer. De laatste standhouders vertrekken rond 13:30 uur. Pas om 14 uur komt er een plensbui, maar dan is het gehele vlooienmarkt terrein al verlaten.

Als de meteorologen het weer juist hadden voorspeld, hadden we zeker veel meer standhouders en bezoekers gehad. Niets meer aan te doen.

Volgende markt: de reguliere markt van zaterdag 1 november. (altijd tot 13 uur). En … dat is dan tevens de laatste markt van dit seizoen.

Hieronder een 6-tal foto’s; genomen rond kwart over 10 op zaterdag 4 oktober.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2003, Vlooienmarkten

Geef een reactie