Atelier ’t Mandeskar.

Bakkeveen, Mandewijk 20:

Atelier, oud vervenershuisje en een bijzondere tuin.

In de maanden juli en augustus is op donderdag- en vrijdagmiddag de bijzondere tuin van Ypie Gaastra geopend. De tuin is bijzonder door de grote oppervlakte, het oude, gerestaureerde vervenershuisje, historische werktuigen en natuurlijk de pingo.
De toegangsprijs voor een bezichtiging van de tuin en toebehoren bedraagt slechts € 2,–. Dit bedrag wordt besteed aan het onderhouden van het vervenershuisje. Overigens is bezichtigen op afspraak ook mogelijk. tel. (0516) 422577

Ook is de expositie van door Ypie gemaakte schilderijen te bezichtigen, met name vele portretten; allemaal gemaakt in Atelier ’t Mandeskar.

Op deze en de onderliggende pagina een aantal opnames van het vele hectaren grote tuin complex en enkele portretten van de hand van Ypie. Nieuwsgierig geworden: je bent welkom tijdens de openingstijden (zie boven) en telefonisch volgens afspraak (0516 – 422577).

Tuin van Ypie Gaastra:

Geplaatst in: Bakkeveen

Geef een reactie