Kerstverlichting 2002

 

Sinds begin december zorgen de verlichtingsbogen over de vaart weer voor een sfeervol aanzien van Bakkeveen. Dit jaar zijn er 5 extra bogen gehuurd. Alle spankabels voor de 20 bogen zijn nieuw gekocht alsmede extra elektriciteitskabels. Deze uitgaven werden mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Van Wijnen, Van der Wiel, Kobus installatiebedrijf (Garijp), Huisman makelaardij (allen betrokken bij nieuwbouwplan De Singels), El Rio Drachten, Actifood en Zuidema Hovenier uit Bakkeveen; en alle particuliere schenkers uit Bakkeveen. Allen hartelijk bedankt voor de bijdrage.

De verlichting wordt rond maandag 6 januari weer verwijderd.
Ook dit jaar is er helaas geen vuurwerk: door nog strengere overheidsmaatregelen is dit financieel niet haalbaar. U kunt uw eigen “sterretjes” natuurlijk wel meenemen naar De Brink. Eetcafé De Brink is open vanaf 0.30 uur.
De Oudejaarscommissie.

En misschien nieuwe foto’s als er voldoende sneeuw ligt ………

tot en met 5 januari 2003 nog nauwelijks sneeuw.

Geplaatst in: 2002-gebeurtenissen

Geef een reactie