Kerstmarkt 2002 Geref. Kerk “De Mande”

Ja, u leest het goed …. k e r s t m a r k t!
Zaterdag 21 december van ’s morgens half 10 tot ’s middags 3 uur is er een kerstmarkt van de activiteitencommissie van de gereformeerde kerk
‘De Mande’ op het voorplein bij onze mooie POIESZ supermarkt. De commissie heeft gekozen voor deze locatie om zoveel mogelijk mensen te bereiken. U komt toch ook?!

Wat is er te koop? Alvast een tipje van de sluier oplichten.
Natuurlijk kunt u diverse kerststukjes kopen, maar ook sfeerlichtjes en mooie vogelvoederkransen enz. En … er is een grabbelton voor de kinderen.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Warme chocolademelk, glühwein en nodige hapjes behoren tot de mogelijkheden. Dus daarvoor hoeft u niet thuis te blijven.

Aan de kerstsfeer wordt bijgedragen door live-muziek. Bij dit alles hopen wij op mooi weer, wie weet, misschien met sneeuw. En natuurlijk hopen we ook dat u komt kijken en kopen. Het wordt vast gezellig.

Met uw hulp kunnen we weer wat extra’s voor onze kerk doen!
De activiteitencommissie

[na afloop wordt hieronder een foto-impressie geplaatst].

Dat schreven we een maand geleden. Maar de kerstmarkt is zeer voorspoedig verlopen. Al rond 14 uur was men vrijwel door alle kerstartikelen heen. Al om iets na 9 uur dienden de eerste kopers zich aan bij de markt voor de POIESZ supermarkt en om iets na het middaguur was bijna “alles er door”.

Op de linkerfoto nog een paar overgebleven kerststukjes. Op de rechterfoto is de grote vuurkorf al uit en van het kerststalletje rest alleen nog wat hooi en stro. De live muziek is al lang weer vertrokken.

Volgend jaar dus vroeger uit de veren voor de foto’s. Misschien dat iemand anders nog een paar leuke foto’s kan e-mailen ??

Geplaatst in: 2002-gebeurtenissen

Geef een reactie