Recreanten winnaar Opsterlandcup jaar 2002

Dinsdagavond 23 april 2002 is ons recreanten team winnaar geworden van de Opsterland Cup in de categorie gemengde teams. De Opsterland Cup is het traditionele jaarlijkse hoogtepunt van recreatieve volleyballers uit de gemeente Opsterland. Je mag het gewoon niet missen.

De eerste voorronde werd op het nippertje gehaald; de week erna in de tweede voorronde bleek het al wat beter te gaan. En dan de finale poule op 23 april. 2 Sets tegen elk van de 3 tegenstanders.

Ondanks enkele wat moeilijker momenten en achterstand werden 5 van de 6 sets gewonnen; 1 set eindigde gelijk (na 9 minuten spelen) in 13-13. Dat betekende voor het team van Bakkeveen wederom een kampioenschap in De Skans. Ook voor trainer/coach Tom van der Mossel een mooi afscheid. Na vele jaren neemt hij aan het eind van dit seizoen afscheid van de recreanten als trainer. Hierdoor zijn we op zoek naar een enthousiaste train(st)er die onze recreanten groep wil op hun niveau wil trainen en begeleiden en zo mogelijk tijdens de wedstrijden wil coachen. Goede beloning. Stuur even een e-mail aan [email protected] voor meer informatie of tips.

Hieronder een impressie tijdens de wedstrijden in De Skans en helemaal onderaan de groepsfoto

Geplaatst in: Volleybal

Geef een reactie