Flippies Pretpaleis

Flippies Pretpaleis:

Flippies Pretpaleis op Molecaten Park ’t Hout, is een binnenspeeltuin boordevol leuke en spannende attracties voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen zich uitleven op uitdagende klimtoestellen en hindernissen. Kinderen kunnen er naar hartenlust glijden, klauteren, een duik nemen in het ballenbad, rondrennen, tikkertje en verstoppertje spelen: alles kan én mag!

img_0006img_0003img_0002

Flippies Pretpaleis is een top uitje voor een vrije middag van school, in het weekend of tijdens de schoolvakanties (regio Noord)

img_0007

Buitenspeeltuin (overdekt)
Maar er is meer, bij de binnenspeeltuin ligt een grote speeltuin met een air trampoline en speeltoestellen zoals wipkippen, schommels en een glijbaan met klimtoren. Als extra is er ook nog een overdekte buitenspeeltuin met zandbak, dus wat voor weer het ook is…er is genoeg te doen bij Flippies Pretpaleis.

Flippies Plonstuin:
Waterpret verzekerd…bij lekker weer kunnen kinderen heerlijk zwemmen en plonsen in Flippies Plonstuin. Het buitenzwembad met vier verschillende zwembaden, waaronder twee ondiepe peuter- en kleuterbaden.
Let op: zwembaden alleen toegankelijk voor campinggasten. 

img_0001img_0008img_0005

Naast de zwembaden zijn er twee glijbanen en een grote waterspeeltuin met grappige waterattracties die door de kinderen zelf bediend kunnen worden! Op zonnige dagen dé ideale aanvulling op een dagje speelplezier in Flippies Pretpaleis.

img_0004

 

Nieuws

09-02-2011 Voorjaarsvakantie in Flippies Pretpaleis
16-02-2010 Flippies Pretpaleis tijdens Voorjaarsvakantie
30-04-2007 Flippies Plonstuin recordvroeg geopend