Fotowedstrijd – Sneeuw & ijs in Bakkeveen

Fotowedstrijd.

Het thema zal dan ook zijn “Sneeuw en ijs in Bakkeveen 2021

Ga de komende dagen naar buiten en maak één of meer foto’s van Bakkeveen in de winter. Dit kunnen sneeuw en ijs maar uiteraard ook (natuur) foto’s zijn van de omgeving van Bakkeveen. De inzendtermijn staat voorlopig gepland tot zondag 28 februari. Mocht het winter blijven, dan schuift de datum misschien wat op. We zullen dit op de site melden. In dat geval zal de stemperiode mee veranderen. Er zijn 3 prijzen: € 35,– , € 25,– en € 15,– .

Foto’s van de afgelopen week kunnen ook ingestuurd worden.
Thema: Sneeuw & ijs in Bakkeveen 2021
Inzendperiode: 8 februari t/m 28 februari
Stemperiode: 1 maart tot 7 maart.

 

Hieronder staan de regels.
Onderstaande regels gelden voor de fotowedstrijd; bij een volgende fotowedstrijd kunnen de regels worden aangepast op basis van de opgedane ervaringen.

Hoe werkt het?

 1. Maak een foto van het thema met een zo duidelijk mogelijke relatie met Bakkeveen. (foto’s moeten dus in Bakkeveen zijn gemaakt!)
  Thema: Sneeuw & ijs in Bakkeveen 2021
 2. Iedereen kan 1 tot maximaal 5 foto’s inzenden. De foto’s moeten wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Foto’s die onvoldoende aan het thema voldoen worden niet geplaatst of achteraf verwijderd.
 3. Bij het inzendformulier zal ook direct duidelijk worden gemaakt tot wanneer u foto’s kunt inzenden.
 4. Op alle foto’s die punt 2 hierboven zijn gepasseerd kan worden gestemd. De periode wanneer u kunt stemmen staat vermeld bij het inzendformulier.
 5. Grootte van de foto: Bestandsformaat: jpg. Minimaal 1600 pixels breed, maar liever meer. Max grootte 8 Mbytes.
  1. Upload de foto ( zie invulvelden )
  2. Type een bijpassende tekst in het vak eronder ( deze tekst wordt samen met de foto gepubliceerd )
  3. Vul je gegevens in, deze worden niet gepubliceerd op de website. Alleen van de prijswinnaars wordt de naam en woonplaats vermeld).
  4. Klik op verzenden. Bij grote foto’s kan het wel even duren voordat de foto is verstuurd.
  5. Je foto met toelichting verschijnt in het fotowedstrijd-item op de website.
  6. Nadat de inzendingstermijn is gesloten, kunnen bezoekers stemmen op de foto(s) die zij het mooiste vinden. ( er kan 1 keer op een foto gestemd worden per IP-adres )
  7. De foto met de meeste stemmen krijgt de eerste prijs, de daaropvolgende de tweede prijs. Deze prijs kan worden besteed bij één van de adverteerders op onze website (Bakkeveen.nl). Prijzen zijn drie maanden geldig. De frequentie van de fotowedstrijden is variabel.

3 prijzen: € 35,–, € 25,– en € 15,–. Te besteden bij adverteerders op Bakkeveen.nl /horeca.

Overige regels:

 1. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 2. De ingezonden foto’s (al dan niet prijswinnaars) mogen door de redactie worden gebruikt voor promotie doeleinden voor Bakkeveen. Zo mogelijk zal de naam van de inzender worden vermeld.
 3. De inzender vergewist zich ervan dat hij de rechtmatige eigenaar van de foto is.
 4. Elke inzender stuurt max 5 foto’s in.
 5. Per deelnemer kan er echter slechts 1 prijs gewonnen worden. ( de foto met de meeste stemmen, zal dan als prijs gelden )
 6. De redactie heeft het recht foto’s te verwijderen, als zij meent dat de foto geen recht doet aan de goede gang van zaken voor de wedstrijd.