Fotowedstrijd – Sneeuw & ijs in Bakkeveen

Uitslag Fotowedstrijd “Sneeuw en ijs in Bakkeveen 2021”.

De herstemming is geweest. Deze keer zijn er redelijk veel stemmen uitgebracht. Onder elke foto staat nu het aantal uitgebrachte stemmen. De één heeft echt een prachtige foto ingestuurd, de ander heeft veel medestemmers gemobiliseerd om zo de mooiste foto te genereren. Smaken verschillen …..

Hoe dan ook, hieronder de uitslag:

 1. Eerste prijs € 35,–
  84 stemmen: Nelly Dootjes
  | Foto: De prachtige boom (Slotplaats)
 2. Tweede prijs € 25,–
  16 stemmen: Aukje Haan
  | Foto: De Freule vijver
 3. Derde prijs € 15,–
  14 stemmen : Erwin Haan
  | Foto: Bakkefeanster Feart

De prijswinnaars kunnen het gewonnen bedrag besteden bij 1 van de adverteerders op bakkeveen.nl . De 3 winnaars graag even een mailtje sturen naar [email protected] met de keuze, zodat kan worden zorggedragen voor de verdere financiële afwikkeling. 

De stemming was van 1 t/m 7 maart. Maar …….. deze stemming is helaas mislukt. De software bleek na systeemupdates niet meer goed te werken. Foto’s konden 1 en soms 2 stemmen halen, meer niet. De provider heeft de software gerepareerd en we kunnen nu in herhaling. Tijdens de koude dagen van het paasweekend kun je er even voor gaan zitten.

Hieronder staan sneeuw & ijs foto’s van de vorstperiode in februari 2021. Deze foto’s zijn ingestuurd voor de fotowedstrijd met als thema “Sneeuw en ijs in Bakkeveen 2021

Foto’s van de afgelopen week kunnen ook ingestuurd worden.
Thema: Sneeuw & ijs in Bakkeveen 2021
Inzendperiode: 8 februari t/m 28 februari
Stemperiode:  2 april t/m 7 april. (dus TOT 8 april)

Hieronder staan de regels van het stemmen.

 1. Je stemt op de mooiste foto’s. Dat kan er 1 zijn, maar ook meer. Je kunt maximaal 1x per foto stemmen, eventueel vaker stemmen op dezelfde foto wordt niet geteld. Dus je kunt op 1 foto stemmen, maar ook op meer foto’s (na stemmen dan even terug naar vorige scherm).
  Je ziet het aantal stemmen niet !
 2. De foto met de meeste stemmen krijgt de eerste prijs, de daaropvolgende de tweede prijs. Deze prijs kan worden besteed bij één van de adverteerders op onze website (Bakkeveen.nl). Prijzen zijn drie maanden geldig. Bij gelijke uitslag wordt er geloot.
 3. Je kunt stemmen van 2 april t/m 7 april.
 4. Hopelijk gaat deze keer alles goed en kunnen we de prijzen uitkeren.

3 prijzen: € 35,–, € 25,– en € 15,–. Te besteden bij adverteerders op Bakkeveen.nl /horeca.

Overige regels (stonden er al bij het inzenden):

 1. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 2. De ingezonden foto’s (al dan niet prijswinnaars) mogen door de redactie worden gebruikt voor promotie doeleinden voor Bakkeveen. Zo mogelijk zal de naam van de inzender worden vermeld.
 3. De inzender vergewist zich ervan dat hij de rechtmatige eigenaar van de foto is.
 4. Per deelnemer kan er echter slechts 1 prijs gewonnen worden ( de foto met de meeste stemmen, zal dan als prijs gelden )
 5. De redactie heeft het recht foto’s te verwijderen, als zij meent dat de foto geen recht doet aan de goede gang van zaken voor de wedstrijd.