Fotowedstrijd: herfst 2016

De uitslag is bekend: klik hier

Er zijn 57 foto’s ingezonden. Nu is de stemperiode aangebroken.
Tot en met zondag 20 november kun je stemmen!

Het aantal stemmen (de tussenstand) laten we niet zien. Je kunt maar 1x per foto stemmen; meerdere malen stemmen helpt echt niet. Heb je op een foto gestemd, dan krijg je die foto in groot formaat op je scherm. Met “terug” (backspace) kun je weer naar de fotopagina om ook nog een stem op een ander foto uit te brengen.

De herfst van 2016 is al een eind op weg. Je kunt juist deze dagen (nog) genieten van de prachtige herfstkleuren. Het was en is tijd om er op uit te trekken en de camera mee te nemen voor mooie plaatjes. En binnenkort komen er wellicht andere facetten van de herfst langs: nachtvorst, regen, harde wind…. Al deze onderwerpen vallen onder het thema: “herfst“.

De redactie van bakkeveen.nl grijpt deze periode net als vorig jaar aan om een fotowedstrijd uit te schijven. Maak een herfst-foto, zet ‘m op www.bakkeveen.nl, daarna komt de publieke stemronde en op maandag 21 november is de uitslag bekend. Prijzen €50,–,  € 35,– en € 25,– te besteden bij een adverteerder op www.bakkeveen.nl

Inzenden kan tot zondag 13 november

De details: hoe werkt het?

 1. Maak een foto van het thema met een zo duidelijk mogelijke relatie met Bakkeveen. De foto moet voldoen aan het thema “herfst”.
 2. Iedereen kan 1 tot maximaal 5 foto’s inzenden. De foto’s moeten wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Foto’s die onvoldoende aan het thema voldoen worden niet geplaatst of achteraf verwijderd.
 3. Op alle foto’s die punt 2 hierboven zijn gepasseerd kan worden gestemd. De periode wanneer je kunt stemmen staat vermeld bij het inzendformulier.
 4. Grootte van de foto: Bestandsformaat: jpg. Minimaal 1600 pixels breed, maar liever meer. Max grootte 8 Mbytes.
  1. Upload de foto ( zie invulvelden )
  2. Type een bijpassende tekst in het vak eronder ( deze tekst wordt samen met de foto gepubliceerd )
  3. Vul je gegevens in, deze worden niet gepubliceerd op de website. Alleen van de prijswinnaars wordt de naam en woonplaats vermeld.
  4. Klik op verzenden. Bij grote foto’s kan het wel even duren voordat de foto is verstuurd.
  5. Je foto met toelichting verschijnt in het fotowedstrijd-item op de website.
  6. Nadat de inzendingstermijn is gesloten, kunnen bezoekers stemmen op de foto(s) die zij het mooiste vinden. (er kan 1 keer op een foto gestemd worden per IP-adres)
  7. De foto met de meeste stemmen krijgt de eerste prijs, de daaropvolgende de tweede prijs. Deze prijs kan worden besteed bij één van de adverteerders op onze website (Bakkeveen.nl). Prijzen zijn drie maanden geldig. De frequentie van de fotowedstrijden is variabel.

3 prijzen: € 50,00, € 35,00 en € 25,00. Te besteden bij adverteerders op Bakkeveen.nl

 Overige regels:

 1. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 2. De ingezonden foto’s (al dan niet prijswinnaars) mogen door de redactie worden gebruikt voor promotie doeleinden voor Bakkeveen. Zo mogelijk zal de naam van de inzender worden vermeld.
 3. De inzender vergewist zich ervan dat hij de rechtmatige eigenaar van de foto is.
 4. Elke inzender stuurt max 5 foto’s in.
 5. Per deelnemer kan er echter slechts 1 prijs gewonnen worden; de foto met de meeste stemmen, zal dan als prijs gelden.
 6. De redactie heeft het recht foto’s te verwijderen, als zij meent dat de foto geen recht doet aan de goede gang van zaken voor de wedstrijd.