Workshops Mindfulness en mindful communicatie

  • Startdatum:
  • Starttijd:
  • Locatie: Bakkeveen

Mindfulness verdiepen en mindful communiceren

Tijdens deze training verdiep en verbreed je jouw mindfulness vaardigheid. Als belangrijk onderdeel van de training leer je hoe je mindfulness kan inzetten in communicatie. Dit komt zowel je persoonlijke als werkrelaties ten goede.

De training reikt handvatten aan om authentiek te communiceren en de verbinding en relatie met jezelf en anderen verder te onderzoeken, te verdiepen en waar mogelijk te verbeteren.

Voor wie
Voor mensen die een eerdere mindfulnesstraining hebben gevolgd of op een andere manier kennis hebben gemaakt met meditatie en nu mindfulness wil integreren in het leven, voorbij de meditatiemat.

We werken in een kleine groep van 4 – 8 deelnemers.

Investering
De trainingen bestaan uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. Gevraagd wordt om elke dag tijd (ca. een uur) te besteden aan oefeningen. De ervaring leert dat hierdoor de positieve effecten toenemen.

Wanneer: 20, 27 september, 4, 11, 18 oktober en 1 november 2023.
Tijd: van 9.30 – 12.00 uur.
Kosten: € 295,- inclusief oefenmateriaal.

Sommige verzekeraars vergoeden een deel van de kosten vanuit de aanvullende verzekering. Het kan dan van belang zijn te weten dat ik cat. 1 lid ben van de VMBN. Soms vergoeden werkgevers of het UWV (een deel van) de kosten, omdat ze je graag gezond aan het werk zien.

Aanmelden: via 06 25260659 of [email protected]

Geplaatst in:

Geef een reactie